BEAC Aerobik és Cheerleader Szakosztály

BEAC Aerobik és Cheerleader Szakosztály:

Óra bemutatása:

Ha szeretsz jó társaságban, szuper zenére mozogni, ha nem rettensz meg egy kis izzadságtól, és nem okoz gondot, hogy alaposan meg kell dolgoztatnod az izmaidat, akkor csatlakozz hozzánk! Zsófi és Bori gondoskodik róla, hogy test ne maradjon szárazon!

Mit hozz magaddal.: törölközőt, vizet, és persze egy kis jókedvet (de nem baj ha otthon felejted, majd mi adunk). 18:00-tól várunk mindenkit szeretettel!

Zsófi bemutatkozás:

Szűcs Zsófia vagyok, 23 éves, az Eötvös Loránd Tudományegyetem germanisztika és sportszervező szakos hallgatója. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végeztem Csoportos Fitness Instruktorként.

A mozgás a mindenem. Kisgyermek korom óta sportolok, 13 éven keresztül fitness versenyző voltam. Három és fél éve az ELTE Cheerleader csapatában versenyzek. Gimnazistaként megtetszett a zenés-táncos mozgásforma, főleg az aerobik és a kangoo „szerelmese” lettem. Elhatároztam, hogy azt az energiát, lendületet és örömet, amit ezeken az edzéseken kapok, tovább szeretném adni másoknak és megmutatni, hogy a sport egy igazi szórakozási forma. Fogyni, izmosodni, tartást és állóképességet javítani jókedvűen is lehet!

Bori bemutatkozása:

Sziasztok! Gedai Bori vagyok. A sport nagyjából születésem óta része az életemnek, nem tudom nélküle elképzelni a napjaimat. Édesanyám régebben mindig azt mondta, hogy ha annyira beteg vagyok, hogy nem tudok iskolába menni, akkor a délutáni sportórát is ki kell hagynom. Ezért soha nem hiányoztam az iskolából. Mióta elkezdtem az egyetemet az aerobik része az életemnek. Ebben a sportban minden megvan, amit fontosnak tartok: nagyszerű emberek, zene, izomerősítő és kardió jellegű gyakorlatok egyaránt. Ha te is ilyen sportot keresel, gyere el egy edzésre, de vigyázz, mert utána nem bírod abbahagyni! Sportolás közben nem sanyargatod a tested, hanem megadod neki azt, amit megérdemel. Hidd el, meg fogja hálálni.